Skin Candy?

Inte bara hårborttagning!

Hur ser vacker hud ut? Vad är vacker hud?  Vi tycker att vacker hud inte bara är hårfri, utan även mjuk och len. Detta kan vi uppnå med Scandinavian Skin Candy produkter.

Behandling med Scandinavian Skin Candy produkter är ett utmärkt sätt att få bort oönskat hår och samtidigt sköta huden.  Även de kortaste håren kan tas bort, nästan smärtfritt . Skin Candy behandlingspastan fastnar endast på hår och döda hudceller och lämnar därför huden len och exfolierad.

Varför Xylitol i behandlingspastan?

Scandinavian Skin Candy är gjorda av glukos eller fruktos med tillsatt Xylitol. Xylitol är antibakteriel och kämpar mot Candida, jäst och andra svampinfektioner. Xylitol är också alkaliserande och därför hjälper det att upprätthålla kroppens pH.

Genom att lägga Xylitol till alla Skin Candy-behandlingspastor är hårborttagningen enklare än någonsin tidigare, behandlingspastan blir utmärkt att hantera, med en långvarig arbetstid och den förhindrar effektivt hudirritationer efter behandling.

Scandinavian Skin Candy består av sex olika behandlingspastor: Smart Soft & Hard, Mimosa, Cookie, Chap och Stripe. Det är lätt att välja rätt behandlindspasta för varje behov.

Behandlingstekniken

Skonsamma Skin Candy behandlingen (Candying kallari vi det!) baserar sig på en speciell teknik. Vi arbetar genom att håret avlägsnas i den naturliga växtriktning, vilket möjligtgör att håret kan avlägsnas i tidigt stadie av växtcykeln. Håret avlägsnas med rötterna, utan att irritera huden.  Den höga kvaliteten på Skin Candy behandlingspastor möjliggör också användning av spatel samt behandling av små områden, såsom hår i öron, näsa och ansikte.

Effekter på hud och hår tillväxt

Behandling med Scandinavian Skin Candy pastor avlägsnar inte bara håret, men också döda hudceller. På grund av att pastorna har exfolierande egenskaper känns huden betydligt mjukare och lenare efter behandlingen. De hydrofila egenskaperna stör inte hudens naturliga funktion. Neutral pH-nivån i alla Scandinavian Skin Candy behandlingspastor gör hårborttagningsmetoden extremt hudvänliga!

Genom att  håret avlägsnas i den naturliga växtriktning minimeras risken för att bryta av håret och inåtväxande hår. Upprepade behandlingar minskar och fördröjer återväxt av håret.  Håret blir mjukare, tunnare och mindre framträdande efter varje behandling.

Vilken behandlingspasta ska väljas?

Du ska välja behandlinspasta på tanken med:

  • hudtemperatur och längden av håret
  • temperaturen och fuktigheten i behandlingsrummet
  • kompetens av terapeuten

Destu varmare och fuktigare huden och salongen är, destu hårdare ska behandlingspastan vara. Om pastan känns under behandligen för lös eller för tjock, kan du blanda i antingen Softener eller Hard-pasta för att få pastan till rätt form igen.

En kompetent och skicklig terapeut kan använda mjuk, böjlig pasta - desto mjukare desto lättare är borttagningen av håret. Med mjuk pasta är behandlingen snabbare att utföra.

Alla Scandinavian Skin Candy behandlingspastor kan blandas ihop för att få önskad struktur.

 

Powered by Aava 3