Kotihoitotuotteet

Skin Candy kotihoitotuotteita voit ostaa kauneudenhoitoalan ammattilaisilta. Etsin lähin Skin Candy -hoitolasi täältä!


 

BODY SCRUB - CARAMEL

Ruskean sokerin kiteet kuorivat ihoa hellävaraisesti samalla kun shea- ja kaakaovoi ravitsevat ja hoitavat ihoasi. 
Ihosi tuntuu pehmeältä ja silkkiseltä kuorinnan jälkeen.

200 g

BODY LOTION CARAMEL

Ainutlaatuinen, herkullisen tuoksuinen kosteusvoide shea- ja kaakaovoilla. Suunniteltu päivittäiseen ihonhoitoon. Sisältää xylitolia, joka tunnetaan sen kosteuttavista ja rauhoittavista ominaisuuksista. Panthenol ravitsee intensiivisesti ihon kuivia alueita. Sopii myös käytettäväksi karvanpoiston jälkeen.

250 ml pumppupullo

BODY BB

Kosteusvoide, joka tasoittaa pienet iho-virheet sekä antaa iholle upean hehkun ja ruskettuneen sävyn. Kevyen koostumuksen ansiosta voide levittyy helposti eikä jätä ihoa tahmeaksi. 

200 ml

COOKIE WASH 

Intiimialueelle tarkoitettu hoitava puhdistus-neste. Sisältää luonnollisia aineita, kuten kamomillaa ja tyrniöljyä, jotka puhdistavat, kosteuttavat, vähentävät kutinaa ja ärsytystä. pH 4-5. Päivittäiseen käyttöön.

120 ml

INGROWN HAIR INHIBITOR

Ehkäisee sisäänkasvaneen karvan syntymistä joita saattaa tulla karvanpoiston jälkeen. Antibakteerinen ja ihon aineenvaihduntaa aktivoiva jälkihoitotuote, joka tasapainottaa sebumin tuotantoa, ehkäisee tulehtu-neisuutta ja ihokarvan sisäänkasvua. Käytä päivittäin puhtaalle iholle, erityisesti karvan-poistokäsittelyn jälkeen. Voidaan käyttää myös bikini -ja muille herkille ihoalueille. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi käytä aamuin illoin. Ei pestä pois.

60 ml

DIY-KIT

Tee se itse -pakkaus sisältää kaiken, mitä tarvitset vaivattomaan ihokarvanpoistoon kotona. Nyt voit poistaa helposti ja turvalisesti esim säärikarvat omassa kylpyhuoneessa. Pakkaus sisältää kaiken mitä tulet tarvitsemaan, mm ihanat karamellin tuoksuiset ennen ja jälkituotteet!

Katso miten helppoa se on tästä!

Powered by Aava 3