Ei vain karvanpoistoa!

Millainen on kaunis iho? Mielestämme kaunis iho ei ole pelkästään karvaton vaan se on myös sileä ja pehmeä. Juuri tämän saamme aikaan Skin Candy tuotteilla.

 

Ihon käsittely Skin Candy:n tuotteilla on erinomainen tapa poistaa ei-toivottu karvoitus iholta ja hoitaa ihoa samanaikaisesti. Lyhinkin karvoitus voidaan poistaa kokonaan lähes kivuttomasti. Skin Candy -massa tarttuu vain ihokarvaan ja kuolleeseen ihosolukkoon jättäen ihon hoidon jälkeen sileäksi ja pehmeäksi.

Vaikutukset ihoon ja karvan kasvuun

Ihon hoitaminen Skin Candyllä poistaa ihokarvan lisäksi kuolleen ihosolukon. Sen kuorivan vaikutuksen myötä iho tuntuu huomattavasti sileämmältä ja pehmeämmältä heti hoidon jälkeen. Skin Candyn hydrofiilisten ominaisuuksien johdosta se ei vaikuta ihon toimintaan. Massojen neutraali pH-arvo tekee epiloinnista erittäin ihoystävällisen! Skin Candyllä ihokarva poistetaan sen kasvusuuntaan, jolloin katkenneiden tai sisäänkasvaneiden karvojen riski vähenee. Toistuvat hoidot myös vähentävät ja hidastavat karvan kasvua. Ihokarvasta tulee pehmeämpi, ohuempi ja huomaamattomampi jokaisella kerralla.

Hoitotekniikka

Skin Candy -hoidon hellävaraisuus perustuu tekniikkaan. Hoidossa massa levitetään iholle vastakarvaan ja poistetaan karvan kasvusuuntaan. Tällä tavalla karva lähtee irti kivuttomasti juurineen ilman. että se ärsyttää ihoa. Perinteisesti massa levitetään hoidettavalle alueelle ja poistetaan käsin tai puuvillaliuskoilla. Skin Candy -massoja voi levittää myös lastalla pienillekin alueille kuten ylähuuleen tai kulmakarvoille.

Mikä massa valita?

Kolme tärkeintä asiaa valittaessa massaa ovat:

  • ihon ja hoidettavan alueen lämpötila sekä karvan pituus
  • hoitotilan lämpötila ja kosteus
  • hoitajan kokemus ja ammattitaito

Nyrkkisääntönä pidettäköön sitä, että mitä lämpimämpi ja kosteampi hoitola on sitä kovempi massan tulee olla. Mikäli valittu massa tuntuu käytössä liian jäykältä tai juoksevalta sen koostumusta voi muuttaa lisäämällä siihen joko Sugar Softeneria tai Hard-massaa. Tehokas ja taitava tekijä voi käyttää Mimosaa, se on pehmeä ja notkeaa massa – mitä notkeampaa massa on sitä helpompaa on karvanpoisto. Pehmeällä massalla karvanpoisto on myös nopea toteuttaa.


Kaikkia Scandinavian Skin Candy massoja voi sekoittaa keskenään halutun koostumuksen aikaansaamiseksi. 

 

Powered by Aava 3