Koulutukset

Skin Candyllä työskentely on helppoa, nopeaa ja tuottoisaa, kun sen tekee oikein.

Järjestämme ammattilaisille koulutuksia ympäri Suomea. Peruskoulutuksen yhteydessä on sarjanvaihtajilla mahdollisuus osallistua teoria-osuuteen ja nähdä kouluttajan tekemän demohoidon! Tekniikkakoulutukset ovat tarkoitettu perustaidot hallitseville ammattilaisille taitojen hiomiseksi.  

Tule oppimaan karvanpoistoa suomalaisella xylitolimassalla! Skin Candyn luonnolliset raaka-aineet eivät allergisoi tai ärsytä ihoa. Skin Candyn xylitolia sisältävät massat auttavat ehkäisemään tulehduksia ja nopeuttavat ihon paranemista hoidon jälkeen. Koska massat valmistetaan luonnollisista raaka-aineista eivätkä ne sisällä mitään ylimääräistä, niitä voidaan käyttää jopa asiakkailla joilla on allergioita, psoriasis tai kuivaa ihottumaa.

Ammattilaiselle Skin Candyllä hoitaminen on helppoa, nopeaa ja tuottoisaa. Skin Candylla pystytään poistamaan lyhyetkin karvat helposti, joten asiakkaan ei tarvitse kasvattaa karvojaan, jotta massa tarttuisi niihin kiinni. Skin Candy -massa tarttuu vain ihokarvaan ja kuolleeseen ihosolukkoon jättäen ihon hoidon jälkeen sileäksi ja pehmeäksi. Iho kuoriutuu karvanpoiston ohessa ja sisäänkasvavien karvojen määrä vähenee.

Tervetuloa koulutukseen!

Peruskoulutus

Vahto 03.05. klo 10-16
Helsinki 14.05. klo 10-16
Tampere 23.05. klo 10-16

Vahto 06.06. klo 10-16

Skin Candy Box Pro:n ostajalle ilmainen osallistuminen Skin Candy peruskurssille! Aloituspakkaus Skin Candy Box Pro on suunniteltu ammattilaisille sekä opiskelijoille, jotta Skin Candy hoitojen aloittaminen olisi mahdollisimman helppoa! Boxi sisältää kaiken mitä tarvitset ja vähän päälle!
(Kurssille osallistuttava 6 kk sisällä ostohetkestä). Tiedustele hintaa mikäli samasta hoitolasta osallistuu koulutukseen enemmän ihmisiä.

Tiedustele kurssihintoja sarjanvaihtajana tai ilman aloituspakkausta!

Tekniikkakoulutus

Helsinki 14.05. klo 16:30-19:30
Tampere 23.05. klo 16:30-19:30
Vahto 06.06. klo 16:30-19:30
Olet tehnyt karvanpoistoa Skin Candylla jo jonkin aikaa. Perusasiat ovat hallinnassa, mutta tuntuuko joku osa-alue hankalalta? Tule lisäkoulutukseen jossa opitaan mm. brassiin sekä kasvojen alueen karvanpoisto (nenä, korvat, kulmakarvat). Tekniikkakurssilla paneudutaan näiden osa-alueiden lisäksi kaikkiin niihin tekniikoihin ja tilanteisiin, mihin tarvitaan apua.

Hinta: Jos olet jo Skin Candy VIP -asiakas, kurssi on sinulle maksuton. Muille Skin Candy -asiakkaille - kysy hintaa. Samalla liityt Skin Candy VIP -klubin jäseneksi ja saat jäsenyydestäsi merkittäviä etuja, kuten pysyvän alennuksen Skin Candy -massoista.

ILMOITTAUDU SKIN CANDY KOULUTUKSEEN

Skin Candy koulutuksissa on aina hauskaa...Candying on hauskaa! Tule sinäkin oppimaan karvanpoisto suomalaisella Xylitolia sisältävällä karvanpoistomassalla.

 

 

 

Powered by Aava 3