Saavuta kaunis, pehmeä ja karvaton iho Scandinavian Skin Candyn avulla!

Millainen on kaunis iho? Mielestämme kaunis iho ei ole pelkästään karvaton vaan se on myös sileä ja pehmeä. Juuri tämä saadaan aikaan Scandinavian Skin CandyTM -tuotteilla.

 

Skin Candyn luonnolliset raaka-aineet eivät allergisoi tai ärsytä ihoa. Sokeri, varsinkin meidän ksylitolia sisältävä massa, auttaa estämään tulehduksia ja samalla nopeuttaa ihon parantumista hoidon jälkeen. Koska massat valmistetaan luonnollisista raaka-aineista eikä ne sisällä mitään ylimääräistä, niitä voidaan käyttää jopa asiakkailla joilla on allergioita, psoriasis tai kuivaa ihottumaa.

Ammattilaiselle Skin Candyllä hoitaminen on helppoa, nopeaa ja asiakkaalle se on miltein kivutonta. Skin Candylla pystytään poistamaan lyhyetkin karvat helposti, joten asiakkaan ei tarvitse kasvattaa karvojaan, jotta massa tarttuisi niihin kiinni.

Skin Candy -massa tarttuu vain ihokarvaan ja kuolleeseen ihosolukkoon jättäen ihon hoidon jälkeen sileäksi ja pehmeäksi. Tämä kuorii samalla ihon ja vähentää sisäänkasvavien karvojen määrää.

Scandinavian Skin Candy hoitoja tekevät kauneudenhoitoalan ammattilaiset. Kysy Scandinavian Skin Candya lähimmästä hoitolastasi!

Scandinavian Skin Candy on kotimainen tuotemerkki!

 

 


 

 

Powered by Aava 3